+1(424) 285-0860 info@bestmarijuanaproducts.net
1. Do you offer discreet deliveries?
Ans: Every shipment is carefully packed in a plain, discreet mailer. The delivery name and address is the only thing visible on the outside of the parcel. No one will ever know what’s inside unless you tell them! You never have to worry about customs.
2. Is your website safe to use?
Ans: We are PCI compliant, we’ve had absolutely no security problems. We do not have an online cart and credit cards are not processed on our site. Weed Shop is a family-owned business that cares about your safety.
3. Do you send to my country?
Ans: We ship in USA and All European Union countries. For countries out of these, please contact us before placing an order.
4. How do you send the orders?
Ans: All orders are sent in plain envelopes – no one will know what’s in the parcel!
5. Can I track my order?
Ans: All orders are traceable on the mailing website using their track and trace facility. When we send out your order, we’ll email you the tracking reference number.
6. When will my order arrive?
Ans: US orders usually arrive the day after we ship. EU orders arrive not later than a week
7. How can I pay for my new cannabis seeds?
Ans: We accept all Major Credit & Debit Cards through Western Union or MoneyGram
8. Do you ship seeds in the original packaging?
Ans: All seeds are distributed in the original breeder’s packaging unless you opt for stealth delivery.
9. Can I call Weed Shop?
Ans: Yes, you can! Our phone lines are manned between 10am and 4pm week days. Please leave a voicemail if we cant get to the phone.
10. I’ve emailed you and get no REPLY!!!!
Ans: If you haven’t heard back from us, please check your spam folder. If you’ve emailed us more than twice without a reply, please email us one more time using a different email account. You can also leave us a voicemail with your contact number and we will gladly call you back. NB HOTMAIL has a real bad habit of junking our emails.